Højgastronomi i øjenhøjde

På Moltkes Palæ forkæler vi jer

 

 

 

Vores gastronomiske koncept

Vores mad tager udgangspunkt i den moderne gastronomi, men med stor vægt på traditioner i det gode håndværk og den faglige stolthed.

Gastronomi med bund og inspiration fra det klassiske franske nouvel cuisine og det moderne Nordiske dogme køkken – men ofte tilføjet lidt krydderi fra verdenskøkkenet – japansk fermenteringskunst, sydamerikansk ild & passion – ”mad over bål”, brugen af enkelte oversøiske og unikke råvarer som kan forsvares i den grønne tanke. En tanke som vil præge det valg af råvarer, som leveres på palæet – gerne lokale, økologiske hvor det giver mening (DK produceret) og altid med sæsonen som det primære fokus.

 

SÆSONENS RÅVARER

Menuerne vil skifte efter sæson, så I altid får årstidens råvarer og friskhed i jeres menu. Eksempler på menuer finder du herunder.

KLASSISK MENU EKSEMPEL

Kommer snart – du venter ikke forgæves

SIGNATUR MENU EKSEMPEL

Kommer snart – du venter ikke forgæves

AOC MENU EKSEMPEL

Kommer snart – du venter ikke forgæves

MØDE- & KONFERENCE MENU

Kommer snart – du venter ikke forgæves

BARNEDÅB MENU EKSEMPEL

Kommer snart – du venter ikke forgæves

Læs mere om mulighederne på vores øvrige venues

Pakhus Bryggen

ISLANDS BRYGGE

Max. 150 gæster 

Spisesalon Bryggen

ISLANDS BRYGGE

Max. 150 gæster 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!

FÅ SENESTE NYHEDER FRA MOLTKES PALÆ

Modtag vores nyhedsbrev om alt hver der sker på Humanic Venues' steder - og andet spiseligt